Αρχική σελίδα » Προβολή Νέων

Προβολή νέων

04.10.2018

Διαδικασία επιλογής μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών για το ακαδ. έτος 2018-2019 - Επιτυχόντες & Επιτυχούσες 2018-19


 

Η επιτροπή επιλογής του ΠΜΣ Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία, μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου σταδίου της διαδικασίας επιλογής μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών (συνεντεύξεις), προσφέρει είκοσι τέσσερις (24) θέσεις σε όσους και όσες ολοκλήρωσαν επιτυχώς τη διαδικασία και αναφέρονται αλφαβητικά στη λίστα που μπορείτε να δείτε εδώ.

Προκειμένου να  κάνετε δεκτή την προσφερόμενη θέση, να καταχωρηθείτε στη λίστα επικοινωνίας του ΠΜΣ Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία και να λαμβάνετε τις ενημερώσεις που αφορούν στην εγγραφή σας και τη γενικότερη λειτουργία του ΠΜΣ παρακαλείστε να συμπληρώσετε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Η φόρμα πρέπει να συμπληρωθεί με πεζούς χαρακτήρες. Το αρχείο πρέπει να μετονομαστεί σε FK.EPONYMO.docx (π.χ. FK.PAPADOPOULOS.docx – κεφαλαίοι λατινικοί χαρακτήρες) και να σταλεί ηλεκτρονικά ως επισυναπτόμενο στη γραμματεία του ΠΜΣ info_pss@pspa.uoa.gr μέχρι την Δευτέρα 08.10.2018, 11.00.

Μη αποστολή της φόρμας εντός της παραπάνω προθεσμίας ισοδυναμεί με άρνηση της προσφερόμενης θέσης.

Συγχαρητήρια για την επιλογή σας, καλή αρχή σε όλους και όλες.

Eκ μέρους της Επιτροπής Επιλογής